|
ナカムラ タカシ
Nakamura Takashi
中村 卓 所属 明治大学 農学部 職種 専任教授 |
|
| 言語種別 | 英語 |
| 発行・発表の年月 | 2014/06 |
| 形態種別 | 学術雑誌 |
| 査読 | 査読あり |
| 標題 | MIERUKA(visualization) of food texture -Approaching from model fracture process focusing on the both oral cavity parts and time axis in mastication- |
| 執筆形態 | 共著(筆頭者以外) |
| 掲載誌名 | International Food Machinery and Technology Exhibition 2014, The Summaries of Research Announcements |
| 巻・号・頁 | 21,pp.277-280 |
| 担当範囲 | Corresponding author |
| 著者・共著者 | Chihiro INAKAZU, Haruka MINEKI, Kakeru USUI, Takahiro KOYAMA, Kohki NISHINO, Leona HIRANO, Rie KAMIKAWA, Ziqi XU, Chao LI, Keita INOUE, Akihiro INOUE, Wei FU, and Takashi NAKAMURA |